Egy mőcsényi férfi kétszer ment be részegen a rendőrségre a fia autójáért

Vágólapra másolva!
Egy 30 éves mőcsényi férfi részegen vezetett, ezért elvették a jogosítványát. Az apja kétszer ment be a rendőrségre, hogy elhozza a fia kocsijának kulcsait, mindkétszer részeg volt, így nem adták neki oda. Másodjára autóval ment a rendőrségre, ezért az ő jogosítványát is elvették.
Vágólapra másolva!

A rendőrök december 8-án igazoltattak egy autóst Bonyhád-Börzsönyben. A 30 éves sofőrrel a szondát is megfújatták, ami pozitív értéket mutatott. További mintavételre bevitték a kapitányságra, ahol kétséget kizáróan bebizonyosodott, hogy részegen ült a volán mögé.

Elvették a jogosítványát és az autója kulcsait is, emellett feljelentették a részegen vezetés miatt.

Forrás: Police.hu

Még aznap este, taxival elment a rendőrségre a férfi 56 éves apja, hogy elvigye a fia autójának kulcsait és hazavezessen. Protokoll szerint az apával is megfújatták a szondát, ami pozitív lett, ezért nem adták neki oda a slusszkulcsot.

Másnap reggel a férfi újra bement a rendőrségre a fia kulcsaiért, de a szonda megint pozitív értéket mutatott, így megint nem tudta hazavinni az autót.

Amikor az 56 éves férfi elsétált, a rendőrök látták, hogy beül egy autóba és elhajt. Pár perc múlva megállították és újra megszondáztatták, ami megint pozitív lett.

A mintavétel ezt később igazolta, így a fia után az ő jogosítványát is elvették,

és eljárást indítottak ellen azért, mert részegen ült volán mögé.