Csak a börtönben ülő fiára tud gondolni Szilágyi István özvegye

Szilágyi István, Jolika néni
Vágólapra másolva!
Minden vágya, hogy az apja meggyilkolása miatt börtönben ülő fiával legyen a tavasszal agyonvert Szilágyi István színész özvegye - írj a Ripost. Nemsokára egy budapesti kórházba hozzák a tüdőbeteg szobrászművészt Ózdról, de ő inkább lakhatatlanná vált házába költözne. 
Vágólapra másolva!

A Ripost szavai szerint élete legszomorúbb karácsonyán van túl a májusban agyonvert Szilágyi István özvegye. A leginkább Lópici Gáspár szerepéről ismert, 82 éves színészt,

a megalapozott gyanú szerint Péter, a saját fia ölte meg brutális kegyetlenséggel.

Anyák napján anyja szeme láttára tette, aki sokkos állapotban rohant át a szomszédba, hogy segítséget kérjen. Fiát a tetthelyen fogták el a rendőrök. Az egykor operatőrként dolgozó, 49 éves férfi közel három hónapot töltött az IMEI-ben, ahol azt vizsgálták, beszámítható-e, júliusban viszont átvitték a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet Venyige utcai részlegébe. Most is ott van.

Szilágyi István színész házánál helyszínelők dolgoznak 2020. május 3-án Fotó: Polyák Attila - Origo

Ez volt az első tragédia, ami az özvegy szobrászművészt érte idén. Év végére már azt is tudta, hogy tüdőbeteg, a házuk pedig lakhatatlanná vált. Egy ideit a testvérénél lakott Ózdon, majd a helyi kórházban feküdt, ahonnan Budapestre hozzák a napokban egy másik kórházba. A sok gondban a legjobban az nyomasztja,

hogy nem beszélhet a fiával és nem lehet vele.

- idézte a lap az özvegy szavait.

Szilágyi István özvegye néha férje szobárt készíti fiatalkori fotója alapján Forrás: Ripost

- csuklott el Jolika néni hangja, aki saját szavai szerint a körülményekhez képest jól van annak ellenére, hogy mostanában a Brüsszelben lakó volt menye és unokája sem keresi.