Csepel kormánypárti polgármestere, Borbély Lénárd kitűzte a babazászlót az önkormányzat épületére

Vágólapra másolva!
Borbély Lénárd, Csepel kormánypárti polgármestere kitűzte az általa vezetett hivatal épületére a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom úgynevezett „babazászlóját". A polgármester ezzel a lépéssel is azt üzente, hogy a jobboldali közösség a nemzet gyarapodásában, a (hagyományos) családban és a gyerekek születésében hisz. Ez ellentétben áll Karácsony Gergely baloldali főpolgármester és több fővárosi, baloldali kerület vezetésének az álláspontjával, akik a külföldről támogatott LMBTQ-mozgalom és a családellenes gender ideológia szivárványos zászlóját helyezték ki a hivatalukra.
Vágólapra másolva!

Borbély Lénárd közösségi oldalán hívta fel a figyelmet, hogy Csepel Önkormányzata csatlakozik a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom nevű civil szervezet kezdeményezéséhez.

A főváros XXI. kerületének kormánypárti polgármestere közölte, hogy

Borbély Lénárd hozzátette: „A hálószoba titkai mindenki magánügye. Ez nem lehet propaganda tárgya. Minden ember méltóságát tiszteletben tartjuk. Mi abban hiszünk, hogy a család egy férfi és egy nő közösségén alapul, a gyermekvállalás pedig a boldogságot és a jövőt jelenti".

Egyúttal azt kérte minden csepelitől, hogy most, az iskolakezdés előtt is, kiemelten figyeljenek a gyerekekre.

A jobboldali városvezető utolsó mondatában vélhetően arra utalt, hogy a külföldi adófizetők euró- és dollármilliárdjain kitartott LMBTQ-mozgalom, és az általa propagált gender ideológia elsősorban a fiatalokat célozza meg.

Borbély Facebook-bejegyzésében párhuzamba állította a jobboldal családcentrikusságát azzal a ténnyel, hogy Budapest baloldali főpolgármestere, Karácsony Gergely és több baloldali kerületi vezető

a szivárványos zászlót tűzte ki az általuk vezetett hivatal épületére.

Forrás: FACEBOOK/KARÁCSONY GERGELY

Ráadásképpen

Karácsony levetette a Fővárosi Önkormányzat épületéről még a Tarlós István korábbi főpolgármester által kitűzetett székely zászlót.

A Főpolgármesteri Önkormányzat épületének homlokzata 2017. október 7-én. Forrás: MTI/Róka László

Kihelyezte a szivárványos zászlót Erzsébetváros gyurcsányista polgármestere, Niedermüller Péter is.

Szivárványos zászló az Erzsébetvárosi Önkormányzat épületén. Forrás: Facebook/Niedermüller Péter

A példát követte Újbuda DK-s vezetése, a momentumos irányítású Terézváros, Ferencváros és Józsefváros is.

Forrás: FACEBOOK/SOPRONI TAMÁS
Forrás: FACEBOOK/FERENCVÁROS
Forrás: FACEBOOK/PIKÓ ANDRÁS

Természetesen az MSZP-s polgármester által irányított Zugló sem maradhatott ki.

Hétfőn interjút adott a Mandinernek Skrabski Fruzsina, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom elnöke. Skrabski Fruzsina arra buzdította az önkormányzatokat és a vállalatokat, hogy

helyezzék ki az épületükre a babazászlót.

A babazászlót a családbarát mozgalomtól egyébként bárki megrendelheti, aki egyetért a céljaikkal, tehát civilek is.

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom fő célkitűzése, hogy megszülessenek a kívánt gyerekek.

Küldetésüknek tekintik, hogy olyan feltételeket teremtsenek, melyek ezt elősegítik. Egy nyüzsgő, közösségekkel teli társadalmat képzelnek el, ahol a gyerek érték.

Továbbá fontos számukra, hogy mindenki, aki családban gondolkodik, családban él, boldoguljon az életében, minőségi kapcsolatokban gazdagodjon, ugyanakkor tartalmas közösségi életet is éljen.